Fly Drive Unieke Accommodaties in 12 dagen Afbeelding Fly Drive Unieke Accommodaties in 12 dagen
Fly Drive Unieke Accommodaties in 12 dagen ***
Bestemming: Rondreizen Portugal Vakantie - Fly Drive Portugal

Fly Drive Unieke Accommodaties in 12 dagen

***

plane hotel car


12 Dagen

Deze route is ontworpen voor diegenen die op unieke en authentieke plaatsen willen verblijven, die de echte cultuur van het land laten zien, in dit geval Portugal, en dat zouden fantastische hotels zijn in elk deel van de wereld. Eigenschappen waar je de essentie en de lokale cultuur kunt voelen, of het nu is door het soort eten dat wordt gepresenteerd in het restaurant van het hotel, door de Portugese merken die worden gebruikt voor de voorzieningen en decoraties ... of gewoon omdat we vertrouwen op de persoonlijke benadering, liefde en uniekheid. Elk project neemt je mee op een andere reis. Dat is precies wat we van plan zijn met deze 12-daagse reisroute. Terwijl u ondergedompeld bent in de Portugese cultuur, zult u deze verfrissende en unieke hotels ontdekken, in uw eigen tempo, met de handen op het stuur, net als een local.



Day 1: Arrival at Lisbon, rental car pick up airport to the hotel in the city center

Lissabon, hoofdstad van Portugal, gelegen aan de monding van de rivier de Tejo en vanwaar de Portugese boten overzee vertrokken in de 15e en 16e eeuw richting het oosten. In die tijd, de periode van maritieme ontdekkingen, werd de stad het centrum van een groot rijk.
Bekend om zijn historische, traditionele buurten, zult u versteld staan ??van de delen van Chiado, Bairro Alto en Alfama, evenals het kasteel van Saint George en de prachtige uitzichten vanaf de top van de heuvel.


Day 2: Day to explore the city of Lisbon

Als je de voorkeur geeft aan moderniteit, kun je ook naar het nieuwste gedeelte van de stad, het Nations Park, de voormalige wereldtentoonstelling van 1998, waar je prachtige plekken kunt vinden zoals het Oceanarium van Lissabon, een van de bekendste ter wereld en het op een na grootste europees oceanarium, het paviljoen van Portugal, een architectonisch meesterwerk van Alvaro Siza Vieira, of de Vasco da Gama-brug, de langste Europese brug om over te rijden. Zelfs dan zul je veel plaatsen hebben om te bezoeken en dingen hebben om te doen. Tegenwoordig wordt dit gebied beschouwd als een van de veiligste en drukst bezochte steden van de stad Lissabon.


Day 3: A day to explore the Coast of Estoril, Sintra and Ericeira. By the end of the day head to Santa Cruz

Onder de sites die je in Portugal niet mag missen, is Sintra, door de UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed vanwege de grote schoonheid van de natuur en architectuur, met sprookjesachtige paleizen en weelderige vegetatie.

Cascais en de kust van Estoril zijn plaatsen van charme en aristocratische tradities die je zult ontmoeten langs de Atlantische Oceaan, de witte zandstranden en prachtige forten uit de 17e eeuw.

Ericeira, is een pittoresk vissersplaatsje 50 km ten noordoosten van Lissabon. Het wordt omringd door de Atlantische Oceaan en is een geweldige plek om uitstekende verse vis van de dag te hebben als lunch. Meer dan 50 restaurants en visrestaurants bieden een grote verscheidenheid aan gerechten, waarvan sommige beroemd en typerend zijn voor het Ericeira-gebied. Het "oude dorp" met zijn smalle geplaveide straatjes is een leuke plek om te wandelen en te genieten van een drankje.


Day 4: Day to enjoy your hotel or to get to know the Western region of Portugal. We recommend a visit to local interesting sights in this region: ?"bidos, Fatima and Batalha

?"bidos is zeker een van de mooiste middeleeuwse dorpjes in Portugal, nog steeds omringd door muren, waarvan de traditionele witte huizen zijn versierd met blauwe en gele versieringen rond deuren en ramen. De veelkleurige bloembedden die de huizen verfraaien, bewijzen de vrouwelijke aanraking in dit dorp, dat vroeger het huwelijksgeschenk van onze koningen was voor hun koninginnen.

Batalha staat bekend om het klooster van grote afmetingen en verfijnde gotische architectuur, gebouwd tussen de 14e en de 16e eeuw. De constructie was het gevolg van een gelofte van de toekomstige koning Johannes I aan de Maagd Maria, voor de strijd tegen de Spanjaarden: de Aljubarrota-veldslag (1385). Voor de artistieke waarde van dit monument verklaarde UNESCO het tot Werelderfgoed.

Fatima is een van de belangrijkste heiligdommen in de katholieke wereld sinds de verschijningen van Onze Vrouw aan drie kleine herders in dit kleine stadje in het jaar 1917. Sindsdien zijn er jaarlijks duizenden pelgrims naar Fatima gekomen om de heilige plaatsen te bezoeken van de verschijningen en om de religieuze ceremonies bij te wonen, voornamelijk tussen mei en oktober, in wiens maanden de visioenen van de Maagd Maria plaatsvonden.


Day 5: Departure towards Porto. On the way visit Coimbra, the city of the students with the oldest University of the country

Sluit dan uw dag af in Coimbra, de stad van de studenten, want hier werd de eerste universiteit in Portugal opgericht, tegenwoordig de oudste en een van de belangrijkste in het land. Meestal krijgt de stad zijn bestaansmiddelen tijdens de weekdagen, omdat het een studentenstad is, reizen mensen in de week rond en bezoeken ze hun families tijdens het weekend.

Je zult de barokke bibliotheek uit de 18e eeuw niet missen, een van de hoogtepunten van het bezoek aan Coimbra. In het centrum van de stad dwaal je door Romaanse en Manuelijnse kerken terwijl je door het drukke winkelgebied wandelt. Reis naar Porto, de noordelijke hoofdstad en een van de meest iconische steden van heel Europa. Een plaats als geen ander, zal het je het gevoel van tijdverlies in hun steegjes doen verliezen. Reis naar Porto, de noordelijke hoofdstad en een van de meest iconische steden van heel Europa. Een plaats als geen ander, zal het je het gevoel van tijdverlies in hun steegjes doen verliezen.


Day 6: Leisure morning to explore the city of Porto, the capital of the north. Depart to Marialva, passing through the Douro Valley

Porto is op hetzelfde moment de naam van een stad en een versterkte wijn, een van de meest bekende in de wereld, in de wijnkelders van Vila Nova de Gaia, de zuidelijke rand van de rivier de Douro. Het historische centrum is door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en bewaart vele prachtige monumenten, namelijk uit de barokperiode die hedendaags behoort tot glorie en rijkdom die wordt bereikt met de handel in Port. Een bezoek aan de kathedraal (Se), de kerk van Sint Franciscus, de Clerigostoren, de Ribeira en de kuststreek waar de rivier de zee ontmoet, Foz do Douro, mag u niet overslaan.

In de Douro-vallei verbergt de terrasvormige heuvelhelling een van de meest waardevolle schatten van het land: de prachtige wijngaarden van waaruit de wereldwijd beroemde Port-wijn nog steeds wordt geproduceerd. Rijd door het Marao-gebergte en bereid je voor op een van de mooiste landschappen ter wereld, met eindeloze rijen wijnstokken die langs de hellingen van de rivier de Douro liggen. We raden u aan om een ??van de wijnhuizen in de regio te bezoeken en een riviercruise te maken.


Day 7: Day at leisure to explore the region and enjoy the activities of the hotel. Some examples: walking tours in the area, Foz Coa visits to see the rock paintings, visits and wine tastings at local wineries, cooking experiences, night hiking in the historic village of Marialva, among others

Marialva is een van de zogenaamde historische dorpen van Portugal en behoudt nog steeds de middeleeuwse uitstraling, omringd door stenen muren. Dit dorp had een belangrijke militaire functie vanwege de geografische ligging, hoogte en nabijheid van de grens.

Castelo Rodrigo is een klein versterkt dorp dat nog steeds wordt omringd door muren die in de 13e eeuw werden opgericht door koning Dinis. Vanaf de 18e eeuw was het dorp bijna verlaten ten gunste van de meer toegankelijke en minder geisoleerde Figueira de Castelo Rodrigo. Dit gebied is bekend om zijn bloeiende amandelbomen.


Day 8: Departure to the Alentejo region, passing by Belmonte, Trancoso en Almeida, the most important Jewish center of the country and where Pedro Alvares Cabral, the discoverer of Brasil was born. On the way visit as well the charming village of Marvao

Belmonte is een van de beste plekken in het land om de geheimen en mysteries van de Joodse gemeenschappen te begrijpen, die eeuwenlang in het geheim moesten leven.

Trancoso en zijn kasteel waren het podium van de bruiloft van Koning Dinis en zijn vrouw Isabel, in 1282 (later uitgeroepen tot Sint). Met indrukwekkende muren die nog steeds het kleine stadje omringen, springen andere bezienswaardigheden in het oog: verschillende herenhuizen met stenen wapenschilden in zijn facades, een schandpaal in manuelijnse stijl en de kerk van Santa Luzia uit de 13e eeuw.

Almeida heeft zeer goed bewaard gebleven 12-puntige stervormige muren, in een stijl ontwikkeld door de Franse ingenieur Vauban in de 17e eeuw. Vanwege de ligging naast de Spaanse grens, was het getuige van vele veldslagen tussen Portugal en Spanje. Als je langs de muren loopt, heb je een ongelooflijk uitzicht over het dorp en de omgeving.
Overnatch in Monforte.


Day 9: Day at leisure to enjoy the hotel and the region


Marvao, je zult versteld staan ??van deze fantastische locatie. Op de top van hoge verdedigingsrotsen is dit kleine dorp altijd een tactisch punt geweest voor de lokale bevolking om bescherming te bieden tegen invasies en om hun Portugese nationaliteit te verdedigen. De bijna vergeten muren, gelegen op bijna 1.000 meter hoogte, omarmen nog steeds de oude witgekalkte huizen met uitzicht op de glooiende heuvels van Alentejo. Je zult voelen dat je het hart van het echte Portugal hebt bereikt. Een wandeling langs de kronkelende straatjes van Marvao kan niet vergeten worden.


Day 10: Hotel check out and departure to Comporta, passing by the World Heritage Site city of Evora for a visit. Dont miss a gastronomic lunch in this city

Evora, de hoofdstad van de regio Alentejo, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en zal u om zijn middeleeuwse verschijning trekken. Het zal moeilijk zijn om te stoppen met wandelen door de zeer smalle straatjes van het historische centrum. Naast verschillende andere te bezoeken monumenten (zoals de kathedraal, de Sint-Franciscuskerk en de oude universiteit) bevindt zich in Evora ook een van de belangrijkste sporen van de Romeinse bezetting op het Portugese grondgebied: de Romeinse tempel, van de 1e eeuw en waarschijnlijk opgedragen aan keizer Augusto, maar beroemd onder de naam Dianas tempel (de naam wordt geassocieerd met de godin van de jagers).


Day 11: Day at leisure in the region of Comporta, enjoying and exploring the beaches



Day 12: Hotel check-out and departure to Lisbons airport. Car delivery at the airport

Please note that from Comporta to the airport, youll take around 1h20m. If your departure day, is on a week day please consider 1 hour more, due to the traffic.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 11 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto
Standaard inbegrepen in de huursom:
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro euro euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer
Optioneel
  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).
  • Belangrijke informatie autohuur
  • U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard


Overige Informatie
  • Day 1: Arrival at Lisbon.
  • Day 2: Day to explore the city of Lisbon.
  • Day 3: A day to explore the Coast of Estoril, Sintra and Ericeira. By the end of the day head to Santa Cruz.
  • Day 4: Obidos, Fatima and Batalha.
  • Day 5: Departure towards Porto. On the way visit Coimbra.
  • Day 6: Leisure morning to explore the city of Porto, the capital of the north. Depart to Marialva, passing through the Douro Valley.
  • Day 7: Day at leisure to explore the region and enjoy the activities of the hotel.
  • Day 8: Departure to the Alentejo region, passing by Belmonte, Trancoso en Almeida. On the way visit as well the charming village of Marvao.
  • Day 9: Day at leisure to enjoy the hotel and the region.
  • Day 10: Hotel check out and departure to Comporta, passing by the World Heritage Site city of Evora for a visit.
  • Day 11: Day at leisure in the region of Comporta.
  • Day 12: Hotel check-out and departure to Lisbons airport.

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
?
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.?
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.?

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.?

Fly Drive Unieke Accommodaties in 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail